#
#

Så kom X-Plane version 10.50

Skrevet af MichaelMaar Kl. 22.05 den 10. sep. 2016

Del:


X-Plane 10.50, når virkelig bliver rigtig virkelig

Jeg har været med på beta vognen af X-Plane 10.50 og jeg har fra starten forsøgt at forstå alt det nye tekniske der ligger bag. I sær omkring hvordan lufthavnene kan blive endnu mere virkelige. Både i udseende og funktions mæssig.

Jeg startede med at lave Aalborg Lufthavn (EKYT). Men jeg holder lidt en pause fordi at, jeg er begyndt helt forfra. At bygge en lufthavn i X-Plane er faktisk lidt som om at bygge den i virkeligheden. Der er så mange detaljer at holde styr på for at få det til at se så virkelig ud som muligt. Alle små detaljer så som en skraldespand uden for indgangen til terminalen skal tilføjes. Og alle bygninger store som små, skal placeres nøjagtigt hvor de står i virkeligheden. Alle gadelamper og linjer på vejen skal sættes på. Det er et kæmpe projekt.

Så i mellemtiden er jeg begyndt at opgraderer Aarhus Lufthavn (EKAH) til X-Plane 10.50

Aarhus Lufthavn har jeg bygget for omkring 1 år siden. Så det meste er på plads. Når det handler om at opgraderer en lufthavn i X-Plane, bliver det lidt mere overskuelig. Der er dog en hel del omkring ATC Flow (Air Trafic Control Flow) der skal sættes på plads. Og her handler det om at begynde at forstå hvordan en lufthavn arbejder, og det er ikke så let.

Men et lille kik skal i nu ha'. Her er et aften billede set ind over terminalen i Aarhus Lufthavn.


Som i nok kan se, er det helt utroligt hvor virkelig det ser ud. Jeg vil lave en film på et senere tidspunkt når jeg får ATC Flow til at virke som det skal.


Indlæser Samtale