#
#
#

Webhosting - Nogen gange rigtig "trals" arbejde

Skrevet af MichaelMaar Kl. 20.18 den 11. mar. 2014

Del:


I den sidste uge har vi flyttet vores servere fra København til Odense. Det var en opgave jeg godt kunne have undværet. Men nu køre det OK igen.

Det firma hvor jeg lejer server plads (Secure Network i København) er blevet solgt til Athena IT Group som ligger i Odense. Det var så et krav fra den nye ejer at det hele skulle flyttes til Odense. Se, sådan en opgave kan være en rigtig udfordring. Ikke mindst fordi, at de bruger vidt forskellige systemer de 2 steder.

Så aftalen blev, at de satte nye servere op i Odense (ikke flytte de gamle), og at jeg så manuelt skulle flytte alle domæner fra København til Odense. Lidt af en opgave/udfordring. Men jeg er dog ved at være færdig, men jeg mener at det har været spild af min tid og håber aldrig igen, at jeg skal igennem den rutine en gang til.

Når alt kommer til alt har jeg nu set det som en god beslutning fra min side da det ser ud til at køre meget bedre end forventet.

Se det var jo så et lille indblik i det at være selvstændig. Der er ikke nogen du kan skælde ud eller nogen du kan få til at lave arbejdet (jo, hvis du ansætter en medarbejder, men en sådan skal jo have en masse penge, ikk!).

Nu vil jeg så gå igang med den sjove del af mit arbejde - nemlig at lave nogle hjemmesider i Concrete5 CMS.

Blogger Hilsen

Michael Jensen-Maar


Indlæser Samtale