#
#
#

Venedig - På strandtur med de lokale

Skrevet af MichaelMaar Kl. 09.47 den 10. aug. 2014

Del:


Ja, det skulle jo prøves...

Jeg har aldrig lagt skjul på, at strandløve er jeg aldrig blevet. Men det var nu en rigtig god tur og Timur var helt vild. Der var tider hvor vi burde have haft en snor i ham da han ingen frygt for havet har. Han hopper simpelthen ud i det og syntes det bare er evig sjovt. Aleks var rigtig god sammen med Timur og de havde det rigtigt sjovt sammen.

Strandturen gik til et sted uden turister...

Faktisk var det en lidt sjov oplevelse. En rigtig lækker strand hvor der faktisk kun var lokale der badede. Jeg troede faktisk ikke på at det kunne lade sig gøre.

Vores tur til stranden - Timur og Aleks havde det rigtigt sjovt...

Badestrand og fiske muligheder på samme sted

Slavic, vores vært her i Italien var nu ikke så meget for stranden. Så han havde taget sin fiskestang med og stod og håbede på den helt store fangst det meste af dagen - dog uden held. Men jeg tror han hyggede sig gevaldig. Jeg gik over til ham et par gange og han var meget koncentreret. Men desværre ingen fisk der ville bide på.

Slavic på fisketur...

Voldsomt regnvejr...

På vej tilbage oplevede vi et voldsomt regnvejr. Vi blev simpelthen nød til at køre ind til siden og stoppe. Her sad vi så og kikkede ud af vinduerne. Det var så voldsomt at det ikke var muligt at se ud af vinduerne - lidt lige som om at sidde i sin bil i en vaskehal.


Indlæser Samtale