#
#
#

Tenerife - En afsluttende bemærkning

Skrevet af MichaelMaar Kl. 09.13 den 18. jun. 2014

Del:


Vi fløj hjem...

I går morges (kl. 04.00 Tenerife lokal tid) - drog vi af sted til lufthavnen. Og kl. 06.00 sad vi i flyet på vej ud af startbanen. Det var godt nok tidlig og vi havde ikke sovet ret meget, så vi forsøgte at få lidt søvn i flyet.

Efter lidt over 5 timer i luften, landede vi i Billund og begav os hjem over til Randers med tankerne tilbage til øen Tenerife. Jeg er glad for Danmark, men kunne nu nok drømme en smule...

Den sidste dag...

Den sidste dag lavede vi nu ikke så meget. Zina havde lidt problemer med maven og Timur og Aleks var i poolen. Jeg tror altid der er et antiklimaks når man ved man skal hjem. Jeg brugte dagen til at optage lidt video af byen Adeje hvor vi boede og lidt omkring vores lejlighed og pool.

Min lille film om feriebyen Adeje på Tenerife:

Fin lille by vi her boede i... Det eneste vi faktisk var lidt undrende over var, at det var svært at få øje på lokalbefolkningen. En stor del af restauranter, cafér og andre spisesteder var med engelsk klingende navne og personalet talte cockney engelsk. Lidt søgt - men sådan skal det jo nok være...

Bjergturen i redigeret udgave...

Jeg besluttede også at få klippet lidt mere sammen fra vores bjerg tur om lørdagen. Ikke meget, men der er nogle spændende øjeblikke og det var en rigtig stor oplevelse.

En rigtig spændende og flot dag...

Vi er tilbage hvor vi slap...

Ja nu sidder jeg så her tidligt om morgenen sammen med Vitus og drikker en kop kaffe og tænker på at komme i gang med at indhente det forsømte. Arbejdet kalder og der skal rykkes igennem de næste par uger.

Til vi ses igen...

Michael Jensen-Maar


Indlæser Samtale