#
#
#

På ferie i Venedig, og alligevel ikke

Skrevet af MichaelMaar Kl. 09.35 den 5. aug. 2014

Del:


Vi startede ud med en ødelagt bil...

Vi startede ud med pakket bil fra Randers hvor vi sagde farvel til Nastia og Vitus (nogen skulle jo blive tilbage og passe huset), og begav os af sted til Billund lufthavn. Ca. 10 km. fra lufthavnen brød vores bil simpelthen sammen. Den står nu parkeret på en bondegår hvor en kær ældre dame hjalp os med vand til køleren og en parkeringsplads til bilen. Hun var endda så sød at køre os de sidste kilometer til lufthavnen - og lige til tiden...

Efter en nem lille flyvetur kom vi så til lufthavnen uden for Venedig, hvor Zina's niece ventede på os i silende regnvejr. Vi begav os så af sted til en lille by ca. 10 km nordvest fra Venedig, hvor vi fik serveret det lækreste Italienske mad jeg nogen sinde har smagt (og selvfølgelig spiste vi alle alt for meget).

Mandag gik turen til Padova.

En by ca. 20 km. nordvest fra Venedig, hvor der faktisk var noget af det samme at kikke på som i Venedig - bare uden alle turisterne. Det var en hyggelig dag med endnu mere god mad.

Padova - Canale Piovego

Timur var i sit es. Jeg tror han har besluttet at han vil være model. Og han er rigtig god til det. Han siger hele tidem - Far tag nu billeder af mig, og så stiller han sig an som den fødte fotomodel.

Timur den lille charmør

Dagen i dag har været rigtig sløvhed - dejligt.

Jeg ved egentlig ikke om vi nogensinde nå ind til Venedig - men det gør nu heller ikke noget...


Indlæser Samtale