#
#
#

Nytår i Schweiz 2017 - 2018

Skrevet af MichaelMaar Kl. 14.50 den 22. jan. 2018

Del:


Det er noget siden jeg har kørt rigtig langt, så det kom lidt bag på mig at 1300 km. tager godt 13 timer. Men til Schweiz kom vi, med øjnene hængende nede på hagen.

Hold da helt ferie hvor er aplerne flotte i snevejr og dalen ved Interlaken er den rene poisi. Ja det er hvad mit første indtryk af Schweiz var. Vi kørte som sagt 1300 km. og ankom tratte og søvnige til vores hus. Så den første dag gik mest med at slappe af og sove. Vi fik dog tid til en lille frokust hos vores venner Bettina og Rolf der bor i Interlaken.

De næste par dage var ren afslapning og nydelse. Vi fik dog prøvet at stå på ski et par timer. Men det meste af tiden gik med at nyde udsikten over dalen - ren terapi.

Nytårs aften var lidt sær. Vi er jo vant til at der er fyrværkeri alle vegne. Men her i Schweiz var det meget lidt. Men udsigten over Interlaken dalen ved midnatstid med et glas champagne var lige hvad vi behøvede.

Hjemturen kørte jeg i et stræk kun afbrudt af spise og kaffepauser. Så det var ren sovning da vi endelig kom tilbage til Randers.

Herunder et billede af Interlaken dalen:


Indlæser Samtale