#
#
#

Ja, vi skal jo starte et sted

Skrevet af admin Kl. 19.44 den 2. mar. 2014

Del:


Ja, vi skal jo starte et sted

Jeg ved faktisk ikke hvad og vil aldrig forsøge på, at bilde nogen ind at jeg ved alt om at blogge. I dag er det vel også kun Google's programører der ved hvordan den skal skæres. Men et godt udgangspunkt er nok at du har noget på hjertet, og især noget på hjertet der har almen interesse.

Min indledning til min private blog skal nok være - Jeg håber at jeg har noget på hjertet som bare nogen har bare lidt interesse i. Og hvis det ikke er tilfældet, er det bare ærgerligt.

En ting jeg absolut har på hjertet en sådan Søndag eftermiddag skulle lige være min absolutte harme over Ruslands anmarch mod Ukraine. Jeg mener faktisk at hovedparten af verdens befolkning i dag (2014), er bare lidt intelligente og kan se at vi ikke lever i middelalderen længere. Og den måde Ridder Putin agerer på lige nu, er ret middelalderligt.

Lad nu politik være politik og send så de soldater hjem hvor de kan gå rundt og lege røvere og soldater i baghaven.

Jeg vil nok komme med min mere indgående mening om et par dage, da jeg gerne vil have tid til at sortere nyhedsmediernes nyhedsstrøm - Hvad der er fakta og hvad der er fiktion er vel altid et spørgsmål.

Så indtil næste gang

God Søndag...


Indlæser Samtale